خواص و مزایای تغذیه دانه های کنجد

 


دانه های کنجد دانه های ریز و غنی از روغن هستند که در غلافها در گیاه گیاه زرد گیاه Sesamum رشد می کنند.

دانه های غیرمستقیم پوسته خارجی و خوراکی دست نخورده دارند ، در حالی که دانه های پوسته پوسته بدون پوسته می آیند.

پوسته به رنگ دانه ها رنگ قهوه ای قهوه ای می بخشد. دانه های پوسته پوسته از رنگ سفید رنگی برخوردار هستند اما هنگام برشته قهوه ای می شوند.

دانه کنجد فواید سلامتی زیادی دارد و هزاران سال است که در طب عامیانه مورد استفاده قرار می گیرد. آنها ممکن است در برابر بیماری های قلبی ، دیابت و آرتریت محافظت کنند.

استفاده از کنجد در رژیم غذایتان میتواند شما را به

لاغری و کاهش وزن بهتر سوق داد .

با این وجود ، ممکن است برای به دست آوردن مزایای سلامتی نیاز به خوردن مقادیر قابل توجهی - تعداد انگشت شماری در روز - داشته باشید.

در اینجا 15 مزیت بهداشتی دانه کنجد آورده شده است.

1. منبع خوب فیبر
سه قاشق غذاخوری (30 گرم) دانه کنجد غیرمستقیم 3.5 گرم فیبر فراهم می کند ، که 12٪ از میزان مصرف روزانه مرجع (RDI) (منبع 2Trusted ، منبع 3Trusted) است.

از آنجا که متوسط ​​مصرف فیبر در ایالات متحده تنها نیمی از RDI است ، خوردن بذر کنجد به طور مرتب می تواند به افزایش مصرف فیبر شما کمک کند (منبع 4Trusteded).

فیبر به دلیل حمایت از سلامت دستگاه گوارش به خوبی شناخته شده است. علاوه بر این ، شواهد در حال رشد نشان می دهد که فیبر ممکن است در کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، برخی سرطان ها ، چاقی و دیابت نوع 2 نقشی داشته باشد (منبع اعتماد 4).


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها